Medewerkers

P.P.M. Bender

P.P.M. Bender
huisarts

Huisarts sinds 1987, sinds 1988 gevestigd te Overschie. Sinds 2003 huisarts opleider verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dhr. Bender SCEN (Steun en Consultatie Euthanasie Nederland) arts sinds 1999. Sinds 1987 is hij werkzaam en geregistreerd als forensisch arts KNMG.

mevr. C.M.A. Bender- de Paauw

mevr. C.M.A. Bender- de Paauw
huisarts

huisarts sinds 1988, werkt doorgaans op woensdag en donderdag, aandachtsgebied vrouwenziekten en zwangerschap. Mevr. Bender is geregistreerd als huisarts-opleider en is in die hoedanigheid verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

mevr. Judith Willems- Boerboom

mevr. Judith Willems- Boerboom
doktersassistente

werkzaam sinds 1998 in de praktijk, alle dagen van de week werkzaam

Mevr. T. van der Welle

Mevr. T. van der Welle
praktijkondersteuner-somatiek

Mevr. van der Welle is verpleegkundie/ praktijkondersteuner-S. Zij richt zich op het begeleiden van de patienten met diabetes mellitus. Daarnaast de begeleiding stoppen met roken, COPD/ astma en dieetadvisering. Ze werkt doorgaans op maandag en vrijdag en houdt spreekuur in de dependance van de HOED, in het Gezondheidscentrum, Rotterdamse Rijweg 130.

U kan de praktijkondersteuner bereiken via Huisarstenpraktijk Bender, 010-415 7719 of via pohhoedoverschie@kpnmail.nl.

Mevr. C. Smit

Mevr. C. Smit
POH-GGZ, psycholoog

Mver. Smit is psychologe en is in opleiding tot POH-GGZ. Ze begeleidt mensen met niet-complexe psychische klachten.

mevr. D. Jansen
praktijkondersteuner somatiek

Mevr. D. Jansen is verpleegkundige, werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Ze is deskundig in het begeleiden van COPD/ astma en diabetes mellitus en risicofactoren voor hart- en vaatziekten.

U kan haar bereiken via de praktijk 010-415 77 19 of via pohhoedoverschie@kpnmail.nl.

mevr. L. Nicolai

mevr. L. Nicolai
POH-GGZ

Mevr Nicolai werkt per april 2013 werken als POH-GGZ. Zij is psycholoog en zal begeleiding geven aan niet complexe problematiek, die in enkele contacten aangepakt kan worden. Zij werkt voor de drie HOED praktijken. De zorg valt onder de huisartsenpraktijk. U wordt zo nodig door de huisarts verwezen.

mevr. V. Manders

mevr. V. Manders
huisarts in opleiding

Mevr. V. Manders, arts, doet haar specialistatie tot huisarts in onze praktijk vanaf 1 maart 2018. De opleiding stond onder begeleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij werkt als arts zelfstandig onder supervisie van de huisartsen.