Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

arts in specialisatie tot huisarts


mevr. V. Manders, arts, werkt in de praktijk in haar specialisatie tot huisarts. Zij werkt zelfstandig onder supervisie van de huisartsen. De opleiding is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Lees verder »

praktijkondersteuner somatiek


Mevr vd Sluis en mevr. Snijders zijn niet meer werkzaam in HOED Overchie. Wij danken hen voor hun inzet. Mevr. D. Jansen is hen komen vervangen, zij werkt samen met mevr. T. vd Welle in de 3 huisartspraktijken van de HOED. Als POH-S begeleiden ze suikerziekte, astma en COPD, stoppen met roken en andere chronische zaken. Ze houden spreekuur in GCO Overschie, Rotterdamse Rijweg ...
Lees verder »

gegevens op Huisartsenpost


De Spoedpost Huisarstenzorg SFG is outilleerd om toegang te krijgen tot uw meest relevante medisch dossier gegevens, áls u ons daar toestemming voor geeft. Aangezien de post voor Spoed en dus ernstige zaken is bedoeld, raden we dit sterk aan. U kunt de toestemming geven door ons dat te laten weten óf door zelf mbv uw DigiD uw toestemming te regelen op https://www.ikgeeftoestemming.nl/nl/registratie/toestemming-regelen/01053609
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

inschrijvingen/ aanmelden


Als u in Overschie bent komen wonen, kan u zich inschrijven in onze praktijk via het contactformulier of via huisartsbender@planet.nl. Lever dan alstublieft uw persoonsgegevens, verzekeringsgegevens, BSN en naam van de huidige huisarts aan.
Lees verder »

Thuisarts.nl


De website www.thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over veel huisartsgeneeskundige problemen.
U ...
Lees verder »

telefoon


De praktijk is uitgerust met een nieuwe telefoon centrale; er is een keuze menu. Voor spoedgevallen ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten