Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

praktijkondersteuner somatiek


Mevr vd Sluis en mevr. Snijders zijn niet meer werkzaam in HOED Overchie. Wij danken hen voor hun inzet. Mevr. D. Jansen is hen komen vervangen, zij werkt samen met mevr. T. vd Welle in de 3 huisartspraktijken van de HOED. Als POH-S begeleiden ze suikerziekte, astma en COPD, stoppen met roken en andere chronische zaken. Ze houden spreekuur in GCO Overschie, Rotterdamse Rijweg ...
Lees verder »

stagaire doktersassistente


Huisartsenpraktijk Bender begeleidt als door Calibris erkend leerbedrijf stagiaire opleiding tot doktersassistente. Er is nu weer een nieuwe stagiaire, mevr. L. Hogerheide, die door Mevr. Judith Willems, doktersassistente, wordt begeleid.
Lees verder »

gegevens op Huisartsenpost


De Spoedpost Huisarstenzorg SFG is outilleerd om toegang te krijgen tot uw meest relevante medisch dossier gegevens, áls u ons daar toestemming voor geeft. Aangezien de post voor Spoed en dus ernstige zaken is bedoeld, raden we dit sterk aan. U kunt de toestemming geven door ons dat te laten weten óf door zelf mbv uw DigiD uw toestemming te regelen op https://www.ikgeeftoestemming.nl/nl/registratie/toestemming-regelen/01053609
Lees verder »

NHG-keurmerk: vertrouwde zorg


De praktijk is in juni 2017 weer bezocht om te toetsen of deze blijft voldoen aan de criteria van de accreditatie (kwaliteitssysteem) van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dit vereist werken volgens vastgestelde normen en gestructureerd werken aan verbeteren. We zijn trots te vermelden dat de praktijk weer zonder tekortkomingen is geaccrediteerd tot 2018.
Lees verder »

nieuwe inschrijvingen


Huisartsenpraktijk Bender is tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen.
Dit heeft te maken met de praktijkgrootte en de werkbelasting en de mogelijkheid om optimale zorg te kunnen blijven verlenen.
De andere praktijken in Overschie staan wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Lees verder »

herhaalrecepten


Herhaalrecepten kunt u via deze site bestellen (bij herhaalrecepten).Eventueel kunt u ook rechtstreeks mailen aan huisartsbender@planet.nl
Lees verder »

Wereld COPD dag


COPD is een longziekte die vaak door roken komt. Stoppen met roken, bewegen en gezond eten zijn belangrijk bij COPD.
Lees verder »

Diabetes onder de aandacht


Sommige mensen hebben een verhoogde kans op diabetes mellitus type 2 (suikerziekte). Vandaag wordt wereldwijd aandacht besteed aan diabetes, in het bijzonder bij vrouwen.
Lees verder »

Nationale Hepatitisdag


Een leverontsteking door een virus, is dat goed te behandelen? Loop ik een risico of heb ik dat lang geleden gelopen? Vanaf vandaag, de Nationale Hepatitisdag, is er extra aandacht voor Hepatitis B en Hepatitis C.
Lees verder »

Heb ik reuma?


Mensen met stijve gewrichten vragen zich wel eens af of ze reuma hebben. Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij gewrichten ontstoken zijn. Thuisarts.nl geeft meer informatie over gewrichtsklachten en reuma.
Lees verder »

Thuisarts.nl


De website www.thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over veel huisartsgeneeskundige problemen.
U ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten